Valikko Sulje
cropped-viirusheader2017_2stor3

Laitemyynnin ja leasingin lisäksi Soluto myös vuokraa kannettavia tietokoneita ja iPadeja erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tällä kertaa pääsimme olemaan osa teatterituotannon rekvisiitantuottajia.

“Saimme Soluto Oy:lta esityskäyttöön kaksi iPad-laitetta Teatteri Nirvanan tuotantoon Teatteri Viirukselle. Monologiesityksessämme iPadeja käytettiin näyttämöltä käsin video- ja valokuvamateriaalien operoimiseen ja ne toimivat esiintyjän vastannäyttelijöinä sekä keskeisenä rekvisiittana.

Laitteet sekä niiden laturit saimme käyttöömme nopeasti ja ne olivat heti käyttövalmiita sekä todella hyväkuntoisia. Asiointi Soluto Oy:n kanssa on ollut erittäin ystävällistä, vaivatonta, joustavaa sekä nopeaa. Laitteemme toimivat koko prosessin ajan kaikin puolin moitteettomasti ja ne täyttivät tekniset vaatimuksemme loistavasti. Voimme lämpimästi suositella Soluto Oy:n palveluja kaikille, jotka eivät tarvitse tai halua ostaa omia laitteita. Vuokraaminen Soluto Oy:lta on ekologista verrattuna uusien laitteiden ostamiseen ja niihin on valmiiksi asennettu kaikki tarvitsemasi ohjelmat sekä ohjelmistopäivitykset. Aiomme aivan varmasti käyttää Soluto Oy:n palveluja jatkossakin!”

Julia Jäntti, Fennofobian työryhmä
viirus.fi

Lisää asiakkaitamme, joiden kanssa meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä