Valikko Sulje

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö perustettiin vuonna 2000. Sen perustajia olivat Suomen Kalamiesten Keskusliitto ry, Suomen Metsästäjä- ja Kalastajaliitto ry ja Suomen Urheilukalastajain Liitto ry. Suomen Vapaa-ajankalastajien keskusjärjestö Ry:llä on noin 51 000 jäsentä ja noin 650 erä- ja kalastusseuraa ympäri Suomea. SVK Ry:n pääpaikka on Helsingissä, mutta osa SVK:n työntekijöitä toimii maakunnista käsin.

Suurin osa keskusjärjestömme työntekijöistä työskentelee Helsingin toimistolta käsin, mutta meillä on myös työntekijöitä eri puolilla Suomea. Ongelmatilanteissa työntekijämme soittavat suoraan Soluton tukihenkilöille, jotka auttavat puhelimen ja etäyhteyksien avulla. Tietokoneita uusittaessa konepaketit on suunniteltu valmiiksi Soluton toimesta ja niissä on valmiiksi asennettuna kaikki ne ohjelmistot ja työkalut, joita työntekijämme tarvitsevat työssään.

Soluto auttoi meitä kilpailuttamaan mobiiliratkaisut ja virtuaalivaihteen. Kilpailutuksen tavoitteena oli saada karsittua puhelinkuluja. Tässä Soluto onnistui hyvin. Muutoksen jälkeen olemme säästäneet puhelinkuluissamme noin 40 % ja lisäksi olemme saaneet käyttöön puhelinjärjestelmän, joka ei ole sidoksissa työntekijöidemme sijaintiin.

SVK:ssa tulostetaan paljon seurakirjeitä, pöytäkirjoja ja muuta jaettavaa materiaalia mm. ympäri Suomea järjestettävissä tapahtumissa. Tämän lisäksi tuotamme Vapaa-ajan Kalastaja-lehteä, jonka vedoksia meidän on helposti pystyttävä tulostamaan ennen materiaalin toimittamista painoon. Soluton tarjoama Lexmarkin tulostinratkaisu on osoittautunut meille sopivaksi. Saamme nopeasti tulostettua ja kopioitua suuria määriä tulosteita ja skannattua helposti keskusjärjestömme tärkeät asiakirjat PDF-muotoon. Soluton tarjoamasta tulostusratkaisusta saamme raportit eri projekteihin ja hankkeisiin otetuista tulosteista, joten meidän on myös helppo seurata tulostuskustannuksia.

Voin 12-vuotisen yhteistyömme perusteella suositella Solutoa joustavana ja ammattitaitoisena kumppanina myös muille yrityksille ja yhdistyksille.

Ilkka Mäkelä
Toiminnanohjaaja
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
www.vapaa-ajankalastaja.fi

Lisää asiakkaitamme, joiden kanssa meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä