Valikko Sulje

Takuuvarmaa suojaa viruksia vastaan

Takuuvarmaa suojaa viruksia vastaan

IT-laitteiden suojaaminen viruksilta on tärkeää niin työelämässä kuin vapaa-ajan käytössä. Soluton Takuuvarma-virustorjuntaratkaisu on vastaus yritysten virustorjuntatarpeisiin. Valitessasi Soluton Takuuvarma-virustorjunnan, voit jättää niin tietoturvauhkiin reagoinnin kuin ohjelmistopäivityksetkin Soluton tehtäväksi.

Vaivatonta virustorjuntaa

Takuuvarma-virustorjunta on tietoturvaratkaisu, joka suojaa yrityksen tietokoneet sekä palvelinjärjestelmän viruksilta. Perinteisestä virustorjuntaratkaisusta poiketen Takuuvarma-virustorjuntaratkaisu on suunniteltu yrityksen ja erityisesti sen työntekijöiden näkökulmasta.

Takuuvarma-virustorjuntaratkaisussa virustorjuntaohjelmiston tietoturvapäivitykset, tietoturvan valvonta tai reagointi tietoturvauhkiin ei ole tietokoneen käyttäjän tehtävä. Tietokoneen käyttäjälle Takuuvarma-virustorjunta on näkymätön. Takuuvarma virustorjunnan ylläpito, tietoturvatason valvonta ja mahdollisiin uhkatilanteisiin reagointi on Soluton tehtävä. Soluto valvoo ja hoitaa kaikki työasemien ja palvelimien virustorjuntaan liittyvät asiat puolestasi.

Takuuvarma virustorjuntaratkaisu mm.

  • Sisältää virustorjunnan, joka on laitteen käyttäjän näkökulmasta näkymätön ja tietokoneen resursseja kuormittamaton
  • Valvoo automaattisesti työasemien ja palvelimien virustorjunnan toimintaa eikä vaadi toimenpiteitä laitteen käyttäjältä
  • Päivittyy automaattisesti
  • Havaitessaan viruksen, raportoi suoraan Soluton IT-tuelle ja ongelma korjataan ilman, että laitteen käyttäjä välttämättä huomaa ongelmaa lainkaan

Hinta

5€ / kk