Valikko Sulje

Takuuvarma tietojesi turvana

Internet ja erilaiset pilvipalveluratkaisut ovat mahdollistaneet nopean ja tehokkaan tietojen käsittelyn ja jakamisen. Tämä edistys on kuitenkin tuonut mukanaan myös lieveilmiöitä, kuten erilaiset haittaohjelmat, tietojen kalastelun ja tietokonevirukset. Näiltä uhilta on kuitenkin mahdollista suojautua tehokkaasti erilaisten tietoturvaratkaisujen avulla.

Olemme koonneet Takuuvarma-nimen alle Soluton tietoturvaratkaisut. Takuuvarma Varmuuskopiointiratkaisut pitävät huolen siitä, että tietonne on tallessa turvallisessa palvelimessa. Takuuvarma Salattu sähköposti mahdollistaa luottamuksellisen yhteydenpidon niin asiakkaisiin kuin yhteistyökumppaneihin. Takuuvarma Virustorjunta suojaa viruksilta ja haittaohjelmilta.

Tietoturva on kuitenkin olennainen osa jokaista tuotettamme ja palveluamme. Valitset siis yrityksellesi tietoturvaa valitsemalla minkä tahansa Soluton palveluista.

Salattu sähköposti luottamukselliseen yhteydenpitoon

Yritykset lähettävät lukemattomia sähköposteja päivittäin niin asiakkailleen, yhteistyökumppaneilleen kuin yrityksen sisälläkin. Osa sähköposteista sisältää luottamuksellista tietoa, minkä ei haluta joutuvan vääriin käsiin. Salatulla sähköpostiyhteydellä lähetetty viesti löytää oikean vastaanottajansa ja mahdollistaa myös tietoturvallisen vastaamisen.

Varmuuskopiointiratkaisumme pitävät tärkeät tietosi varmassa tallessa

Varmuuskopioinnit ovat olennainen osa yrityksen tietoturvaa. Ne varmistavat, että kaikki yrityksen tärkeä tieto on varmasti tallessa ja löytyy helposti, kun tietoa tarvitaan.

Soluto tarjoaa varmuuskopiointiratkaisut työasemille, palvelimille ja pilvipalveluihin.

Takuuvarmaa suojaa viruksia vastaan

IT-laitteiden suojaaminen viruksilta on tärkeää niin työelämässä kuin vapaa-ajan käytössä. Soluton Takuuvarma-virustorjuntaratkaisu on vastaus yritysten virustorjuntarpeisiin. Valitessasi Soluton Takuuvarma-virustorjunnan, voit jättää niin tietoturvauhkiin reagoinnin kuin ohjelmistopäivityksetkin Soluton tehtäväksi.