Valikko Sulje

Monipuoliset pilvipalveluratkaisut Solutosta

Kun kuulee sanan pilvipalvelut, mieleen nousevat ensimmäiseksi Microsoftin ja Googlen pilvipalveluratkaisut. Olemme tottuneet käyttämään niiden tekstinkäsittely- ja taulukko-ohjelmia ja pitämään etäpalavereja tiimityösovellusten avulla. Ilman niiden sähköposti- ja kalenteriominaisuuksia olisi jo vaikea pärjätä päivittäisessä työelämässä.

Soluto tarjoaa asiakkailleen sekä Microsoftin että Googlen lisenssit, mutta lisäksi saatte paljon muuta. Meiltä saatte apua teille sopivan pilvipalveluratkaisun valintaan. Teemme myös valitsemanne pilvipalvelukokonaisuuden käyttöönoton ja tarvittaessa koulutamme työntekijöitänne vaikkapa Teamsin käyttöön.

Kumpi pilvipalveluratkaisu sopii yrityksellenne paremmin?

Mitä ominaisuuksia Microsoftin ja Googlen pilvipalvelut sisältävät? Tutustu ja vertaile vaihtoehtoja.

Soluto-office-365

Microsoft 365

Office 365 on nyt Microsoft 365. Valitessasi Microsoft 365 Business:n, saat kaikki tutut Office 365:n sisällönluomistyökalut ja sähköpostin, mutta lisäksi mukana on edistyksellisiä tietoturvaratkaisuja sekä laitteiden ja sovellusten hallintatyökaluja.

Google Workspace

Google Workspace on Googlen tuttu pilvipalveluratkaisu, joka tunnettiin aiemmin nimellä Google G Suite. Google Workspacessa on entisestään kehitetty yhteydenpito- ja yhteiskäyttötyökalujen käyttökokemusta, kaikki muu on ennallaan.

Joskus eteen saattaa tulla tilanne, missä mietitte pilvipalvelujen toimittajan vaihtamista. Ennen vaihtoa kannattaa kuitenkin varmistaa, sisältääkö nykyinen pilvipalvelunne jonkin tarvitsemanne ominaisuuden. Tällöin riittää, että otamme tarvitsemanne ominaisuuden käyttöön nykyiseltä pilvipalveluiden tarjoajalta. Toisinaan kuitenkin vaihto toiseen pilvipalvelujen toimittajaan on järkevää. Oli tilanteenne kumpi tahansa, me Solutossa autamme joko päivittämään nykyisen pilvipalvelunne vastaamaan tarpeitanne tai suoritamme pilvipalvelujen siirron uudelle pilvipalvelujen toimittajalle (migraatio).
IT-päällikkö

Haluatko enemmän kuin pelkät pilvipalvelulisenssit?

Saatte meiltä mm.

 • Apua sopivan pilvipalveluratkaisun valintaan
 • Pilvipalvelulisenssit
 • Pilvipalveluympäristön käyttöönoton
 • Migraation yhdeltä pilvipalveluntarjoajalta toiselle
 • Pilvipalveluympäristön ylläpidon
 • Vika- ja ongelmatilanteissa Soluton IT-tuen palvelut
 • Koulutusta pilvipalvelujen käytössä

Ole yhteydessä myyntiimme, niin käydään läpi, millaisia pilvipalveluita yrityksenne tarvitsee.

Tee Teamsilla yhteistyöstä sujuvampaa

Microsoftin Teams-tiimityösovelluksella yrityksesi työntekijöiden yhteistyö sujuu, olitte sitten toimistolla tai etätyössä.

Solutosta saatte niin Teamsin käyttöönoton kuin koulutusta Teamsin sujuvaan käyttöön.

Lue lisää

CSI-ohjelmistojen pilvipalvelut

Onko sinulla asianajo- tai lakiasiaintoimisto? Vai toimitko yrittäjänä tilintarkastustoimistossa, verokonsultointiyrityksessä tai asiantuntijaorganisaatiossa?

CSI-ohjelmistot ovat toimeksiantojen hallintaohjelmistoja, joita tarjoaa CSI Helsinki. Soluto toimii CSI Helsingin yhteistyökumppanina tarjoten CSI-ohjelmistojen pilvipalveluratkaisut.

CSI Pilvipalveluratkaisu tuo yrityksellenne mm. seuraavia hyötyjä:

 • Voit käyttää CSI-ohjelmistoja niin toimistolla kuin sen ulkopuolellakin, aina yhtä tietoturvallisesti
 • Sinun ei tarvitse erikseen huolehtia yrityksen tärkeiden tietojen varmuuskopioinnista, sillä varmuuskopiointi kuuluu kiinteänä osana pilvipalveluun
 • Ette tarvitse erillistä palvelinta toimistollenne

Ole yhteydessä myyntiimme, niin käydään läpi, miten CSI Pilvipalveluratkaisu sopii yrityksellenne.

Tarvitsetko muita pilvipalvelulisenssejä? Solutosta saat esim. Adobe Creative Cloudin käyttöösi

Adobe Creative Cloud on yli 20 tietokone- ja mobiilisovelluksen sekä -palvelun kokoelma luovaan työskentelyyn, kuten valokuvaukseen, suunnitteluun, videointiin, Web- ja Ux-suunnitteluun sekä moneen muuhun käyttöön.

Tutustu Adobe Creative Cloudiin tarkemmin tästä

Solutosta saat

 • Adobe Creative Cloud-lisenssit
 • Creative Cloudin asennukset tietokoneille ja mobiililaitteille
 • Vika- ja ongelmatilanteissa Soluton IT-tuen palvelut

Ole yhteydessä myyntiimme, kun haluat Adobe Creative Cloudin yrityksesi käyttöön.

Tutustu myös muihin lisenssivaihtoehtoihimme tästä.

Onko teillä tarvetta myös muille pilvipalveluina toteutettaville ratkaisuillemme?

ikoni-palvelinratkaisut

Palvelinratkaisut

Mietittekö pilvipalvelimen käyttöönottoa? Vai tarvitsetteko nopeasti lisää palvelinkapasiteettia? Soluton palvelinratkaisut tarjoavat ratkaisun molempiin tilanteisiin.

ikoni-pilvipalvelut

Varmuuskopiointiratkaisut

Pohditteko, millainen varmuuskopiointiratkaisu olisi yrityksellenne järkevin? Vai haluatteko laajentaa varmuuskopioinnin kattamaan myös pilvipalvelut? Tutustu varmuuskopiointiratkaisuihimme ja löydä yrityksellenne sopivimmat.

ikoni-salattu-sahkoposti

Salattu sähköposti

Pitääkö sinun lähettää työssäsi sähköpostia, joka sisältää luottamuksellista tietoa? Haluaisitko yrityksenne käyttöön salatun sähköpostiratkaisun, joka on mahdollisimman helppokäyttöinen niin sinulle kuin viestin vastaanottajallekin? Soluton salattu sähköposti on silloin valintasi.