Valikko Sulje

Neuvottelutiloihinne suunnitellut IT-ratkaisut

Yritykset haluavat neuvottelutiloiltaan vaivattomuutta, monikäyttöisyyttä ja tyylikkyyttä. Jotta näihin tavoitteisiin päästään, pitää neuvottelutilojen jokainen yksityiskohta  suunnitella tilojen käyttötarkoitus mielessä. Myös neuvottelutilojen IT-ratkaisut kannattaa suunnitella niin, että ne sopivat juuri siihen tarkoitukseen, mihin neuvottelutiloja on tarkoitus käyttää. Oli neuvottelutilojenne ensisijainen tarkoitus sitten  asiakaspalaverien ja sisäisten kokousten pitäminen tai rennompi projektityöskentely, Soluto suunnittelee ja toteuttaa neuvottelutiloissanne tarvittavat IT-ratkaisut yhdessä teidän kanssanne.

Langaton äänen ja videokuvan siirto on hyvä vaihtoehto silloin, kun halutaan säästää neuvottelutilan rakentamisen kustannuksissa. Samoin se on hyvä vaihtoehto silloin, kun johtoja ja kaapeleita on vaikea saada tilaan esteettisesti. Kuitenkin kaapeloinnin avulla toteutettu äänen ja videokuvan siirto on usein toimintavarmempi vaihtohto. Eri vaihtoehtojen välillä valitessa on hyvä punnita vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia.
talouspaallikko
talouspäällikkö

Millainen neuvottelutila, sellainen IT-ratkaisu

Muutaman hengen viihtyisä neuvottelutila tai isoon presentaatioon käytettävä kokoushuone. Neuvottelutiloja käytetään moneen eri tarkoitukseen ja samankin tilan on muunnuttava erilaisiin käyttötarkoituksiin.
Kokoustilaa voidaan käyttää yhdessä hetkessä kansainväliseen etäyhteyttä hyödyntävään kokoukseen ja seuraavassa hetkessä se toimii henkilöstön harrastetilana. Tarjoamamme neuvottelutilojen IT-ratkaisut suunnitellaan sopimaan näihin ja lukuisiin muihin tarpeisiin.

Myös neuvottelutilan fyysiset ominaisuudet vaikuttavat siihen, millainen IT-ratkaisu toimii tilassa parhaiten. Joissain tiloissa toimii parhaiten infonäyttö, joissain videotykki.
Asiakkaan tarve ja tilan ominaisuudet vaikuttavat myös siihen, onko langallinen vai langaton esitysjärjestelmä toimivampi. Soluto suosittelee käyttötarpeeseen ja tilan ominaisuuksiin parhaiten sopivat ratkaisut.

Teknologiset ratkaisut tarpeen ja budjetin mukaan

Vain taivas on rajana sille, millaisia teknologisia ratkaisuja neuvottelutiloihin voidaan toteuttaa. Suunnittelemme ratkaisut jokaiseen budjettiin, aina laadusta ja käytännöllisyydestä tinkimättä.

Tärkeintä on, että valittu teknologia toteuttaa ensiluokkaisesti ne vaatimukset, joita asiakas sille asettaa.

Avainsanana helppokäyttöisyys

On tärkeää, että neuvottelutilassa on kaikki tarvittava, jotta oman esitysmateriaalin saa laitemerkistä riippumatta helposti esille infonäytölle tai että ääniyhteyden saa tarpeen mukaan toimimaan vaikka toiselle puolelle maapalloa. Autamme tarpeen mukaan alkuun laitteiden käytössä.

Tyylikkyyttä unohtamatta

Piilotetut johdot, pöytään integroidut liitinsovittimet ja langaton äänen- ja kuvansiirto tekevät kauniin ja viihtyisän neuvottelutilan, missä rumat johdot eivät häiritse neuvottelutilan tunnelmaa.

Toimimme usein yhteistyössä sisustusalan ammattilaisten kanssa, jotta käytännöllisyys ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä neuvottelutilojanne suunnitellessa.

Soluton neuvottelutilaratkaisut sisältävät

  • Neuvottelutilan suunnittelun yhteistyössä asiakkaan kanssa
  • Teknologisten ratkaisujen toteutuksen neuvottelutiloissa
  • Mahdollisuuden asennettujen laitteiden ja järjestelmien ylläpitoon

Ole yhteydessä myyntiimme ja aloitetaan yhteinen neuvottelutilaprojekti.

Kun neuvottelutilassa ei ole omaan tietokoneeseen sopivaa kaapelia ja adapteria, se nostaa harmituksen tunteita jo ennen palaverin alkua. Soluto huolehtii neuvottelutilaan sekä PC- että Mac-koneisiin sopivat adapterit.
it_paallikko
tekninen päällikkö