Valikko Sulje

IT-vuokraus - Kun tarve laitteille on väliaikainen

Messut tulossa, pitääkö minun ostaa uudet iPadit messuosastollemme?​ Kannettavani hajosi ja huomenna on tärkeä koulutustilaisuus, mitä teen?

Valitse Soluton IT-vuokrauspalvelu

Aina ei tarvitse ostaa tietokoneita tai iPadeja omaksi. Silloin kun tarve laitteille on vain yksittäisiä päiviä tai muutamia kuukausia, on kustannustehokkaampaa vuokrata tarvittava välineistö. Me haluamme vastata tähän tarpeeseen.

Yleisimmät asiakkaamme ovatkin mm. tapahtumantuottajat ja koulutuksia järjestävät yritykset. Laitteitamme tilataan myös paljon tilapäistyöntekijöiden käyttöön, kuten harjoittelijoille ja freelancereille.

iPadit ja kannettavat tietokoneet toimitetaan asiakkaille aina käyttövalmiina ja mahdollisilla asiakkaan toivomilla lisäsovelluksilla. Tilauksen voi noutaa toimistoltamme itse tai käyttää kuriiriamme toimittamaan laitteet haluttuun osoitteeseen pääkaupunkiseudulla. Pk-seudun ulkopuoliset tilaukset postitamme tilaajalle.

Ympäristöystävällinen valinta

Luotettavasti toimivat It-laitteet ovat elinehto jokaiselle yritykselle. Laitteita ei kuitenkaan aina tarvitse ostaa omaksi, etenkin jos niille on käyttöä vain lyhyen aikaa.
Silloin ympäristöystävällinen vaihtoehto on käyttää Soluton IT-vuokrauspalvelua ja näin olla mukana yhteisessä pyrkimyksessämme hillitä hiilijalanjälkemme kasvua.

Vuokralaitteet ovat hyvä valinta mm.

  • Koulutustilaisuuksiin
  • Messuille
  • Tilapäistyöntekijöille, kuten freelancereille tai harjoittelijoille
  • Tuotekehitykseen
  • Oman rikkoutuneen tietokoneen huollon ajaksi
  • Asiakastyytyväisyyskyselyihin
  • Juuri siihen tarpeeseen, mihin Sinä laitetta tarvitset!

Opas: Milloin kannattaa vuokrata ja milloin ostaa omaksi?​

Laitehankinnoissa on vuosien varrella iskostunut yleinen käsitys siitä, että omistaminen on ainut tapa hankkia laitteet. Omaksi ostaminen on usein järkevää, mutta ei välttämättä aina.