Valikko Sulje

Solutosta IT-laitteet omaksi, leasingilla tai lyhytaikaisesti vuokralle

Soluton monipuolisista IT-laitepalveluista löydät varmasti omasi. Oletko miettinyt, että lyhytaikaiseen tarpeeseen ei välttämättä kannata aina ostaa uutta laitetta vaan laitteen voi myös vuokrata? Oletko pohtinut, milloin kannattaa ostaa laite omaksi, milloin hankkia se leasingilla? 

Entä oletko miettinyt, millainen on IT-laitteiden verkkokauppa, missä pystyy itse helposti tilaamaan niitä laitteita ja tarvikkeita, joita yrityksessänne usein tarvitaan? Kaipaisitko tulostusratkaisujen asiantuntijaa? 

Vai onko toiveissasi kokonaisvaltainen kumppani, joka ottaa koko IT-laitekantanne elinkaaren hoitaakseen ja huolehtii ohjelmistolisenssienne ajantasaisuudesta?

Näihin ja moniin muihin tarpeisiin löydät ratkaisun laitepalveluistamme.

Yritystenverkkokauppa.fi​​

Soluton verkkokauppa on nimensä mukaisesti suunniteltu yritysten tarpeisiin. Valikoimiimme kuuluu laaja valikoima yrityskäyttöön sopivia IT-laitteita.

Voit hankkia IT-laitteet verkkokaupastamme joko omaksi tai leasingilla. Tai voit olla yhteydessä myyntiimme, autamme mielellämme laitetarpeidenne läpikäymisessä.

IT-vuokraus on hyvä valinta lyhytaikaiseen laitetarpeeseen

Aina ei tarvitse ostaa tietokoneita tai iPadeja omaksi. Silloin kun tarve laitteille on vain yksittäisiä päiviä tai muutamia kuukausia, on kustannustehokkaampaa vuokrata tarvittava välineistö.

Toimitamme vuokralaitteet asiakkaillemme aina käyttövalmiina ja mahdollisilla asiakkaan toivomilla lisäsovelluksilla.

Opas: Milloin kannattaa vuokrata ja milloin ostaa omaksi?​

Laitehankinnoissa on vuosien varrella iskostunut yleinen käsitys siitä, että omistaminen on ainut tapa hankkia laitteet. Omaksi ostaminen on usein järkevää, mutta ei välttämättä aina.

Leasing

Helppo ja kustannustehokas tapa hankkia IT-laitteet yrityksenne käyttöön.

IT-laitteiden leasingissa vuokraat IT-laitteet käyttöönne sopimuskaudeksi ja maksatte niistä selkeää kuukausivuokraa. Leasingkauden päättyessä voit joko lunastaa laitteet yrityksellenne tai uusia leasingkautenne, jolloin Soluto toimittaa käyttöönne uudet laitteet.

Huolehdimme myös vanhojen laitteiden tietoturvallisesta tyhjennyksestä, minkä jälkeen laitteet siirtyvät joko uusiokäyttöön tai kierrätykseen.

Lisenssihankinnat

Ohjelmistolisenssit helposti käyttöönne

Soluto tarjoaa laitehankintojen lisäksi myös lisenssihankinnat. Valtaosalla yrityksistä on käytössä esim. Microsftin Office –ohjelmistot, mutta Soluto tarjoaa laajalti myös muita erikoisohjelmistoja. Toimitamme mm. seuraavia ohjelmistoja:

  • 3ds Max
  • Autocad / Autocad LT
  • Adobe Creative Cloud
  • SketchUp

Voitte ostaa ohjelmistolisenssit joko ostolaskulla tai leasingilla.

Ole yhteydessä myyntiimme, niin käydään yhdessä läpi ohjelmistotarpeenne.

Elinkaaripalvelut

Laitteiden valintahetkestä loppukierrätykseen

IT-laitteiden elinkaari yrityksessänne alkaa, kun teette valintoja käyttötarpeisiinne sopivista laitteista ja loppuu siihen, kun laitteenne siirtyvät tietoturvalliseen tyhjennykseen ja uusiokäyttöön tai kierrätykseen. Tämän jälkeen elinkaari alkaa uudelleen, kun hankitte poistettujen laitteiden tilalle uudet

Olitte missä tahansa vaiheessa IT-laitteidenne elinkaarta, Soluton elinkaaripalvelut ovat apunanne.

Tulostusratkaisut

Tulostusratkaisut tarpeen mukaan

Solutosta saatte tulostusratkaisut aina pienistä mustavalkotulostimista isoihin kopiokoneisiin saakka.

Tulostin kannattaa valita tarpeen mukaan. Esimerkiksi vähän paperitulosteita hyödyntävässä toimistossa toimii parhaiten yksi langattomaan verkkoon kytketty monitoimitulostin, kun taas isoihin ja monipuolisiin tulostustarpeisiin sopii paremmin kopiokone.