Valikko Sulje

Anna IT-projektinne meidän toteutettavaksemme

Kun yrityksellänne on edessä muutto tai laitekantanne kaipaa uudistamista, antakaa projekti Soluton hoidettavaksi. Olemme vuosien varrella rakentaneet asiakkaidemme IT-ympäristöjä, ottaneet heille käyttöön uusia järjestelmiä ja suorittaneet lukuisia IT-muuttoja.

Käymme aluksi yksityiskohtaisesti läpi toiveenne muutokselle, suunnittelemme toteutuksen ja viemme toteutuksen läpi “avaimet käteen”-periaatteella.

Kun haluatte pilvipalvelujenne vastaavan paremmin nykypäivän tarpeita

Pilvipalvelut kehittyvät huimaa vauhtia. Kerran valittu vaihtoehto ei välttämättä olekaan enää tänään se paras vaihtoehto yrityksellenne. Me Solutossa autamme teitä käymään läpi eri pilvipalveluvaihtoehtojen sopivuutta yrityksellenne ja sopivan vaihtoehdon löydyttyä, toteutamme valitun järjestelmän käyttöönoton.

Meiltä saatte mm. seuraavat pilvipalveluprojektit:

Otamme teille käyttöön koko Microsoftin 365-paketin tai osia siitä. Autamme teitä myös vaihtamaan sähköpostijärjestelmänne Googlesta Microsoftin Outlookiin tai toisinpäin. Otamme myös teille käyttöön Sharepointin tiedostojärjestelmän ja rakennamme sen toiveidenne mukaan.

Kun olette muuttamassa tai toimistossanne on tapahtumassa muutoksia ​

Muutokset ovat yrityselämässä arkipäivää. Myös IT-ratkaisujen ja -järjestelmien on pysyttävä muutoksessa mukana. Olitte sitten muuttamassa uusiin tiloihin tai kaipaatte uusia ratkaisuja nykyisiin tiloihinne, Solutolta löydät tilanteeseen sopivat palvelut.

Meiltä saatte mm. seuraavat muutostilanteisiin sopivat ratkaisut:

Toimistonne muuttaessa uusiin tiloihin, huolehdimme puolestanne IT-laitteet uuteen toimistoon ja myös koko IT-järjestelmän siirron uuteen sijaintiin. Mikäli muutatte täysin uuteen rakennukseen, voimme olla mukana jo rakennusvaiheessa ja käydä tarvittaessa tekniset palaverit rakennuttajan kanssa.

Lähiverkko- ja neuvottelutilaratkaisut toteutamme joko nykyisiin tai uusiin toimitiloihinne.

Kun haluatte kehittää IT-järjestelmiänne ja laitekantaanne ​

IT-ala ja sen ratkaisut kehittyvät vauhdilla ja ajoittain yrityksen IT-ratkaisujen toimivuutta on hyvä arvioida. Onko mahdollisesti olemassa ratkaisu, joka palvelee yritystänne vielä paremmin kuin nykyinen?

Solutosta saatte mm. seuraavat kehitysprojektit:

IT-laitekanta vaatii ajoittain uudistamista. Vaihdamme työasemanne uusiin ilman, että päivittäinen työnne kärsii. Mietimme myös kanssanne tarvetta tehdä muutoksia palvelintyyppiin (esim. muutos paikallisesta palvelimesta pilvipohjaiseen ratkaisuun) ja toteutamme muutoksen. Mikäli toimistollanne tai muussa toimipaikassanne on tarve rakentaa infonäyttöratkaisuja, voitte antaa myös tämän projektin meidän hoitaaksemme.

Olemme toteuttaneet myös lukuisia ADFS Single-Sign-On-projekteja. Niissä helpotamme työntekijöiden kirjautumista yrityksen järjestelmiin. Projektin päätteeksi työntekijän tarvitsee kirjautua vain tietokoneelleen ja samalla kirjautumisella kirjaudutaan mm. Microsoft 365-palveluun ja yrityksen CRM-ratkaisuun.

Löysitkö edellisistä esimerkeistä projektin, mikä on yrityksessänne ajankohtainen? Vai onko teillä tarve projektille, mikä ei ollut mainittuna listassa?

Ole yhteydessä myyntiimme, niin käydään yhdessä projektitarpeenne läpi ja suunnitellaan, miten voimme olla avuksi projektin toteuttamisessa.