Valikko Sulje

Autamme löytämään oikeat ratkaisut IT-ongelmiinne

asiakas

Haluaisin kuulla enemmän palveluistanne ja miettiä, mitkä niistä sopisivat meille. Tärkein asia meille on hyvä IT-tuki. Me haluaisimme, että meillä on yksi puhelinnumero, mihin voisimme soittaa ja saisimme sieltä nopeasti apua kaikkiin IT-ongelmiimme.

Solutosta löytyy tähän helppo ratkaisu. IT-tukemme löytyy yhdestä puhelinnumerosta ja yhdestä sähköpostiosoitteesta. Ja uskallan luvata, että ammattitaitoakin meiltä löytyy laajalla skaalalla. IT-tuki on osa Fixu-palveluamme, mihin kuuluu lisäksi myös laitehallinta ja IT-ympäristönne kehittäminen. Toki voit valita myös tuntiperusteiden IT-tukemme, mutta Fixun valitessanne saatte enemmän.

it_paallikko
asiakas

No sitten on se tietoturva. Tuntuu, että siitä puhutaan paljon, mutta minulle ei ainakaan ole ihan selvää, mitä kaikkia tietoturvapalveluita meillä pitäisi olla, että tietoturvamme olisi hyvällä tasolla. Haluan kuitenkin varmistaa, että meillä on oikeat tietoturvapalvelut käytössä ja sillä saralla kaikki kunnossa.

Oikeastaan kaikki palvelumme ovat tietoturvapalveluja, sillä jokaisessa tarjoamassamme palvelussa tietoturvan kattavuus on avainroolissa. Eli edistät yrityksenne tietoturvaa valitessanne minkä tahansa palveluistamme. Varsinaisista tietoturvapalveluistamme esimerkkejä ovat varmuuskopiointiratkaisut, virustorjunta ja salattu sähköposti.

it_paallikko
asiakas
Myös pilvipalvelunne kiinnostavat meitä. Olemme kuulleet M365:stä paljon hyvää mutta myös Googlella taitaa olla oma vastaava palvelunsa. Olisi hyvä miettiä, kumpi olisi meille parempi ratkaisu. Ja tietenkin tarvitsemme valitun palvelun käyttöömme ja mielellään apua sen käytössäkin.

Solutosta saatte käyttöönne yleisimmät pilvipalveluratkaisut, kuten Microsoft 365, Google Workspace ja Adobe Creative Cloud. Lisäksi tarjoamme asianajotoimialalle suunnatun CSI-ohjelmistoperheen ylläpitoa.

Autamme ehdottomasti siinä, että saamme teille käyttöön juuri teille sopivan ratkaisun. Olemme tehneet lukuisille asiakkaillemme edellä mainittujen pilvipalvelujen käyttöönottoja ja lisäksi pitäneet koulutuksia esim. Microsoft Teamsin käytöstä. Eli apua ratkaisujen käyttöönkin on tarjolla.

it_paallikko
asiakas

Meillä tuntuu olevan jatkuva tarve uusille tietokoneille ja muille IT-laitteille. Olisi hienoa, jos saisimme tarvitsemamme IT-laitteet helposti ja nopeasti samasta paikasta mistä hankimme muut IT-palvelumme.

 

Ja olisihan se kiva saada asiantuntija-apua uusien laitteiden valintaan.

Meillä on Solutossa oma verkkokauppa, Yritystenverkkokauppa.fi. Sieltä voit itse helposti tilata yrityksenne tarvitsemat laitteet. Voit myös olla yhteydessä myyntiimme, myyjämme auttavat mielellään valitsemaan laitevalikoimistamme juuri ne teille parhaiten sopivat.

Vinkkaan vielä IT-vuokrauspalvelustamme. Jos tarvitset esim. kannettavaa tai iPadia vain lyhyen aikaa vaikkapa messuilla tai koulutustilaisuudessa, laitteen vuokraaminen on hyvä vaihtoehto.

it_paallikko
asiakas

Toimistomme on muuttamassa uusiin tiloihin kolmen kuukauden kuluttua. Kaikki IT-laitteemme pitäisi muuttaa uusiin tiloihin ja tietenkin hoitaa asiat niin, että laitteet myös toimivat uudella toimistollamme.

Kuulin myös, että teiltä voisi saada apua neuvottelutilojen IT-ratkaisujen suunnitteluun. Se kiinnostaisi meitä myös.

Olemme hoitaneet lukuisia asiakkaiden IT-muuttoja, missä olemme muuttaneet koko asiakkaan IT-ympäristön uusiin tiloihin ja varmistaneet sen toiminnan myös uusissa tiloissa. Mielellämme otamme myös teidän IT-muuttonne hoidettavaksemme.

Ja olet kuullut aivan oikein, meiltä saatte apua myös neuvottelutilojen IT-ratkaisujen suunnitteluun. Suunnittelussa otamme huomioon sekä tilojen ominaisuudet että sen, millaiseen käyttöön neuvottelutila olisi teillä tulossa. Erilaiset tilat tarvitsevat erilaiset IT-ratkaisut.

Myös lähiverkon rakennus uudelle toimistollenne on mahdollista saada meiltä. Lähiverkkopalvelussamme toimitamme toimistollenne lähiverkon, huolehdimme sen toiminnasta ja laitteiden elinkaaren tullessa päätökseensä, myös laitteiden vaihdoista.

it_paallikko
asiakas
Kuulostaa hyvältä. Teillä taisi olla vielä muitakin palveluita. Olisi kiva miettiä, löytyisikö niistäkin jotain meille sopivaa.

Voit jatkaa palveluihimme tutustumista kotisivuillamme. Tai voit olla myös yhteydessä myyntiimme ja kertoa tarpeistasi.

Myyntimme kertoo mielellään palveluistamme lisää ja auttaa sinua löytämään juuri teille parhaiten sopivat palvelut ja ratkaisut.

it_paallikko
Fixu-Frendy-Logo-2021

Kokonaisvaltainen IT-tuki ja -ylläpito

Fixu on yhdistelmä asiantuntevaa IT-käyttäjätukea, pilvipalvelupohjaista keskitettyä laitehallintaa ja IT-ympäristönne jatkuvaa seurantaa ja kehittämistä.