Valikko Sulje

Rautaista IT-osaamista yrityksille jo vuodesta 2007​

Missiomme ja miten elämme sitä todeksi

Soluton missio on olla asiakkaalle “Paras paikka keskittää yrityksen IT-palvelut”. Missio jää kuitenkin helposti sanoiksi, ellei sanoja seuraa toiminta. Miten siis elämme missiotamme todeksi?

 • Tarjoamme palveluitamme yrityksille ja yhdistyksille
 • Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaitamme maanlaajuisesti
 • Tarjoamme asiakkaillemme laajan palveluvalikoiman, mikä mahdollistaa aidosti asiakkaan IT-palveluiden keskittämisen Solutolle
 • Olemme olemassa kaikenlaisia asiakkaita varten. Osa asiakkaistamme haluaa antaa IT-ympäristönsä kokonaisuuden meidän hoidettavaksemme ja keskittyä omaan liiketoimintaansa. Osa asiakkaistamme taas toivoo meistä enemmän asiantuntijakumppania, joka yhdessä asiakkaan IT-osaston kanssa kehittää asiakkaan IT-ympäristöä entistä paremmaksi.
 • Haluamme, että asiakkaamme voivat luottaa paitsi ammattitaitoomme, myös positiiviseen palveluasenteeseemme ja siihen, että hoidamme asiakkaan asiat kuntoon
 • Meille paras onnistuminen on tyytyväinen asiakas, jonka kanssa yhteistyö jatkuu vuodesta toiseen
 • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tarjoamme heille mahdollisuuksia kehittää omaa osaamistaan

“Yksin en olisi tässä”- Soluton tarina​

Soluton toimitusjohtaja Jani-Petteri Pohjonen eli J-P kertoo, että Soluton juuret ulottuvat 1990-luvun Viialaan, J-P:n kotiseudulle. ”Kiinnostuin tosissani tietotekniikasta 8.luokan aikoihin. Kävin korjailemassa ihmisten kotitietokoneita ja oli minulla jo silloin muutama yrityskin asiakkaanani.

Vuosi 2020 alkoi Solutossa pitkäaikaisen haaveen toteuttamisella, kun Soluto laajensi toimintaansa Pirkanmaalle.

G30

Soluto on osa G30-ketjua, joka on valtakunnallinen IT-palveluyritysten yhteistyöketju. G30:lla on yli 35 toimipistettä ja niissä työskentelee yhteensä yli 300 IT-alan ammattilaista. G30:n avulla Soluto pystyy palvelemaan asiakkaitaan aina pääkaupunkiseudulta Lappiin ja Pohjanmaalta Pohjois-Karjalaan.

Miten asiakkaamme hyötyvät G30:stä?

 • G30-yritykset sijaitsevat koko Suomen alueella. Kun asiakkaamme tarvitsee lähitukea vaikkapa Rovaniemen toimipisteellään, paikallisesta G30-yrityksestä saapuu IT-alan ammattilainen korjaamaan ongelman. Asiakas on kuitenkin aina yhteydessä tuttuun yhteyspisteeseensä eli Solutoon ja Soluto huolehtii, että asiakas saa Rovaniemellä tarvitsemansa avun.
 • G30 mahdollistaa Soluton asiakkaille erikoishinnoitellut IT-laitteet useammalta laitevalmistajalta, esim. Dell, Lenovo, HP, HPE jne. Emme siis edusta vain yhtä laitemerkkiä vaan erikoishinnoitellusta valikoimasta löytyy varmasti jokaisen asiakkaan tarpeisiin sopivat laitteet.
 • G30:ssä työskentelee yhteensä yli 300 IT-alan kovatasoista asiantuntijaa. Jos jossain tilanteessa asiakkaamme tarvitsee erikoisosaamista, jota meiltä ei löydy, voimme hankkia osaamista toiselta G30-yritykseltä. Ilman lisäkustannuksia asiakkaallemme.
 • G30 kouluttaa aktiivisesti IT-asiantuntijoitamme. Henkilöstömme osaaminen tulee aina asiakkaidemme hyödyksi.

Tutustu tarkemmin G30-yritysketjuun tästä.

Liikevaihdon kehitys

Soluto lukuina

Perustettu

2007

Solutolaisia

32

Liikevaihto vuonna 2019

6,1 M€

Yritystiedot

YritysSoluto Oy
Y-tunnus2084582-8
OsoiteVanha talvitie 2-6 A 7, 00580 HELSINKI
PuhelinKeskus: 020 7790070
Tuki: 020 7790071
Myynti: 020 7790072
Vuokraus: 0207 790 073
Sivustotwww.soluto.fi
www.yritystenverkkokauppa.fi
www.it-vuokraus.fi
E-mailetunimi.sukunimi@soluto.fi
tuki@soluto.fi
myynti@soluto.fi
Toiminta-alueValtakunnallisesti. Palvelemme yli 20 paikkakunnalla Suomessa.
LuottoluokitusAA