Valikko Sulje

Soluto on liittynyt osaksi uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö Frendy Oy:tä. Frendyn keskiössä on pienten ja keskisuurten yritysasiakkaiden tietotyön sujuvuudesta huolehtiminen ja halu tarjota asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkoistuspalvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Frendyn muodostavat 12 suomalaista IT- palveluyritystä, jotka sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Frendyn enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas ja yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat Isoweli Oy, Soluto, InData Oy, InDatahouse Oy, R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, Datanix Oy, Wintunix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy.

Soluton omistaja Jani-Petteri Pohjonen odottaa innoissaan Frendyn tulevaisuutta.”Meidän solutolaisten on helppo liittyä osaksi Frendyä, sillä Frendyssä mukana olevat yritykset ja Frendyn johto jakavat toimintaamme ohjaavat asiakaskeskeiset arvot. Meille on tärkeää, että voimme jatkaa entiseen tapaan asiakkaidemme apuna työelämän arkisissa IT-ongelmissa, matalalla kynnyksellä. Sen lisäksi isompi yritys mahdollistaa asiakkaillemme entistä laajemman osaamisen ja meille mahdollisuuden tarjota yhä laajempia palveluja asiakkaidemme hyödyksi. Olemme tehneet Frendyssä mukana olevien yritysten kesken yhteistyötä jo lähes 10 vuoden ajan, joten on helppo luottaa yhteistyön sujuvuuteen myös jatkossa.”

Jani-Petteri kertoo myös jatkavansa edelleen Soluton liiketoiminnan luotsaamista. ”Jatkan edelleen Helsingin toimiston vetämistä, joten minuun voi olla edelleen yhteydessä tuttuun tapaan. Myös muut asiakkaillemme tutut henkilöt jatkavat entiseen tapaan asiakkaidemme palvelemista. Ainoa muutos on, että solutolaisista tulee nyt frendyjä.”

Frendyn toimitusjohtajaksi valittu Mikko Peltonen korostaa niin asiakas- kuin henkilöstötyytyväisyydenkin merkitystä. ”Asiakkaidemme, ja erityisesti asiakkaidemme henkilöstön, tyytyväisyys ja tietotyön sujuvuus ohjaa toimintaamme. Yhdistämällä voimia pystymme entistä paremmin kehittämään henkilöstömme osaamista asiakkaidemme laajentuviin IT-tarpeisiin ja tarjoamaan urakehitysmahdollisuuksia. Uskomme vahvasti, että asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys kulkevat käsi kädessä.”

Yhdistyminen ei vaikuta asiakassuhteisiimme vaan samat yhteyshenkilöt, frendyt, palvelevat teitä jatkossakin.

Lisätietoja:
Jani-Petteri Pohjonen
Liiketoimintajohtaja
+358 40 086 6018 / jani-petteri.pohjonen@soluto.fi

Mikko Peltonen
Toimitusjohtaja
+358 40 520 1458 / mikko.peltonen@frendy.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *