Valikko Sulje

Orastava kesä on tuonut uusia tuulia mukanaan Solutolle, kun toukokuussa riveissämme aloitti kaksi uutta työntekijää tekniikan puolella.

Annetaan heidän kertoa itsestään!

”Hei, olen Veli Pekka Jutila ja Solutolla aloitin nyt vanhemman it-asiantuntijan roolissa, mutta jatkan kehityspolullani tekniikan esimieheksi Samelin ja Maxin seuraan. Olen toiminut aiemmin TietoEnatorilla ohjelmoijana ja koodannut pankkisoftaa. Viimeiset 12 vuotta olin Nixu Oy:llä, jossa ehdin toimia monessa roolissa, muun muassa tietoturvakonsulttina, DevOps engineerinä ja lopuksi sisäisen IT:n service managerina infrastuktuurin osalta sekä tier3-tuen esimiehenä.

Olen 3,5-vuotiaan pikkutytön iskä ja vapaa-aikani menee pitkälti hänen kanssaan touhutessa. Ehdin kuitenkin harrastamaan myös frisbeegolfia ja yritän päästä maastoon kiekkoja viskomaan kerran viikossa.”

”Hei. Olen Tommi. Ikää on ehtinyt kertyä jo 39 vuotta, mutta puolisoni mukaan olen ikuinen lapsi. Muutin seitsemisen vuotta sitten Imatralta Keravalle työn perässä, missä asustelen tälläkin hetkellä. Ennen Soluton riveihin liittymistä työskentelin Gigantin Forumin myymälässä Support-teknikkona ja viimeisen vuoden Support-vastaavana.

Vapaa-aikani kuluu tyypillisesti musiikin, kirjojen, elokuvien ja videopelien parissa. Etenkin livemusiikki on lähellä sydäntä ja keikoille alkaakin olla jo ikävä.”

Tervetuloa Solutolle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *