Valikko Sulje

Vuosi 2020 alkoi Solutossa pitkäaikaisen haaveen toteuttamisella, kun Soluto laajensi toimintaansa Pirkanmaalle.

“Meillä oli ollut jo pidempään toiveissa päästä laajentamaan pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Olen itse kotoisin Viialasta, joten kun päätimme laajentaa nimenomaan Pirkanmaalle, se tuntui kuin kotiinpaluulta”, kertoo Soluton toimitusjohtaja Jani-Petteri Pohjonen. “Meille oli ensiarvoisen tärkeää, että meillä on heti alusta lähtien parhaat mahdolliset työntekijät Pirkanmaalla palvelemassa asiakkaitamme. Palaset loksahtivat kohdalleen, kun saimme solutolaisiksi Markon ja Anna-Marin. Heillä on pitkä ja laaja-alainen kokemus IT-alalta ja sitä myötä rautainen osaaminen.  Ja mikä kaikkein tärkeintä, heillä on aito halu auttaa asiakasta ihan kaikessa mahdollisessa eli juuri sellainen palveluasenne, mikä “solutolaisuuteen” kuuluu.”

Soluto tarjoaa Pirkanmaalla samat palvelut kuin pääkaupunkiseudulla. “Kaikki IT-tuen palvelumme ovat saatavilla niin pääkaupunkiseudulla kuin Pirkanmaallakin. Etätukemme palvelee puhelimen ja sähköpostin välityksellä ja lähitukemme saapuu asiakkaan luo paikan päälle. Ja tietenkin koko muukin palveluvalikoimamme on kaikkien asiakkaidemme saatavilla. Eli oli asiakkaalla tarve sitten lähiverkolle, pilvipalvelujen käyttöönotolle tai palvelinratkaisujen miettimiselle, kaikki palvelut hoituvat Pirkanmaalla samalla tavoin kuin pääkaupunkiseudullakin.”

Jani-Petteri toivookin, että yhä useampi pirkanmaalainen asiakas löytäisi Soluton. “Pyrimme pikkuhiljaa tekemään itseämme tunnetuksi alueella. Ja sen jälkeenhän työmme puhukoon puolestaan. Uskon, että palveluasenteemme, asiantuntemuksemme ja laaja palveluvalikoimamme on valttimme myös Pirkanmaalla.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *